“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

Testen van persluchtinstallaties

Abird biedt u een uitgebreid service aanbod. Naast verhuur & verkoop, onderhoud & keuring van materieel bieden wij diverse ondersteunende diensten ten behoeve van het uitvoeren van werkzaamheden die worden verricht in de tankbouw en -onderhoud, de (petro)chemie en de on- & offshore industrie.

Compressor flow meter

Sinds enige tijd beschikken wij over een compressor flow meter. Dit gekalibreerd meetinstrument meet het aantal kubieke meters lucht per minuut bij een bepaalde druk die wordt geleverd door een compressor of andere persluchtinstallatie. De maximale registratie van de compressor flow meter is 23m3 lucht per minuut. Wanneer u twijfelt over de benodigde hoeveelheid perslucht of de prestatie van uw persluchtinstallatie, dan biedt Abird u de mogelijkheid dit te testen met de compressor flow meter.

Testen van uw persluchtinstallaties

Wanneer uw persluchtinstallatie wordt getest door Abird, dan wordt de test uitgevoerd door onze monteur. De testlocatie moet, naast het hebben van een stroompunt van 230V, veilig toegankelijk zijn. Is er geen stroompunt aanwezig, dan voorziet onze monteur hierin door middel van een kleine stroombron.

Door de test met de compressor flow meter wordt de prestatie van uw persluchtinstallatie in beeld gebracht. Het is duidelijk aan welke luchtopbrengst de vervangende persluchtinstallatie moet voldoen. Wanneer u de juiste vervangende installatie inzet, wordt het werkproces minimaal verstoord. 

Service aanbod

Wilt u meer informatie over de compressor flow meter en ons uitgebreid Service & Support aanbod, dan staat onze Service manager u graag te woord. Ook voor ons verhuur- of verkoopassortiment, kunt u contact met ons opnemen. 

 

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Lasapparatuur voor elk proces

Ontdek hier het verkoopassortiment 

Lees meer

Huren olievrije compressor

Schoner en zuiniger

Lees meer

Nieuw in ons assortiment

Ontdek hier de nieuwe Powermax 105

 

Lees meer

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer