“Onze productspecialisten zijn continu op zoek naar nieuwe producten waarmee u uw werk nog beter kunt uitvoeren ”

Abird | Kamphuis Lastechniek

Sinds de overname door Abird 4 jaar geleden heeft Kamphuis Lastechniek B.V. haar specialisme in de verkoop en verhuur van las- en snijapparatuur en industriƫle gereedschappen kunnen uitbreiden met verhuur en verkoop van diverse industrieel materieel. Ons aanbod is uitgebreid met apparatuur op het gebied van energie- en lichtvoorzieningen en hef- en hijsmiddelen waarop wij ook onderhoud, reparaties en keuringen uitvoeren. Dit doen wij zowel in onze werkplaats als op locatie en volgens de strenge normen die hiervoor gelden.

Door de combinatie van ons brede aanbod en onze specialisten, kunnen wij tijdens projecten diverse opstellingen op het gebied van noodstroom, verlichting en lasmiddelen installeren en in stand houden en klanten voorzien van advies op maat.

Met de landelijke spreiding van Abird en het uitgebreide vlootaanbod, kunnen wij u continu voorzien van oplossingen op het gebied van verkoop en verhuur van industrieel materieel en vergroten wij de beschikbaarheid hiervan.

Vanaf 1 juli 2018 zal Kamphuis Lastechniek B.V. haar handelsnaam veranderen naar Abird in alle facetten, zoals onze verhuurvloot, het wagenpark, de correspondentie en de website.

Het spreekt voor zich dat u kunt blijven vertrouwen op de kwaliteit, service en deskundigheid die u van ons team gewend bent.

DelenPrinten

Terug naar overzicht

Lasapparatuur voor elk proces

Ontdek hier het verkoopassortiment 

Lees meer

Huren olievrije compressor

Schoner en zuiniger

Lees meer

Nieuw in ons assortiment

Ontdek hier de nieuwe Powermax 105

 

Lees meer

Ademlucht units

Abird biedt zowel 3- als 4-persoons ademluchtunits

Lees meer

Veiliger werken?

Ontdek het assortiment persoonlijke bescherming

Lees meer